Feedback och kritik


På den här sidan kan du lämna feedback och kritik på det jag skrivit. Vill du komma i kontakt med mig för att diskutera något av det jag skrivit eller bestrida källinformationen så är mitt telefonnummer 0765581777. Min adress är Gunnesbovägen 223, 226 54 Lund Scania Svecia

Med vänlig hälsning; Författaren och kompilatorn Roger Mikael Klang

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: