Vem bjöd upp till Tango, Turkiet eller Sverige, och vem tackade ja?

Nu börjar jag tröttna på kappvändaren Erdogan. Jag tackade nej till Erdogan på det personliga planet redan från första stund jag fick klart för mig att samtliga Natoländer måste samtycka till svenskt Nato-medlemskap, och han inte gjorde det, då jag insåg att han som sann kappvändare i kappvänderi staten Turkiet mycket snabbt skulle bli ett verktyg för främmande makt. Men jag lät mina landsmän i regering, riksdag och försvarsmakt hållas eftersom tiderna var sådana att majoriteten lutade åt Nato-medlemskap. Fan, till och med jag gjorde det av just den anledningen, innan ’Odågan’ dök upp som gubben i lådan.

De av er som fortfarande drömmer om Nato-medlemskap borde väl snart komma till samma insikt som jag har gjort om Erdogan? Det är lika bra att ett Nato-medlemskap inte blir av i detta läge när det ändå förefaller omöjligt, anser jag. Vi bör koncentrera oss på att bygga upp vår försvarskraft och inte dansa runt Erdogan som om han var en fullfjädrad julgran. Att han är en påfågel är väl illa nog. Ge den gamle snuskgubben, djävulsdyrkaren och kappvändande påfågeln fingret och move on! Riskerna blir mindre så. Vi ska fan i det inte ge Erdogan mer makt! Det är det vi gör just nu.

Roger Klang

Annons
Kategorier: Defense, Kreml, Kremlin, NATO, Turkey, USA | Etiketter: | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: