Evildoers

Jag tänker att de absurda terrorfinansanklagelserna, absurda därför att det inte finns några motiv, av USA mot bolaget Ericsson är uppenbart fabricerade av amerikanska staten. Jag tror inte att denna stämning kommer från gräsrötterna i amerikanska armén, men det ska se ut som att den gör det. Hela målet bygger på en fabrikation. Evildoers! Karma.

Jag tror att mina landsmän, de som har någonting att säga till om, vet om att det är fabricerade anklagelser. Det är förmodligen därför som Sverige nu hjälper Vietnam att identifiera vietnamesiska offer för amerikanernas krig i Vietnam, för att värja oss från Evildoernas illegala utpressning. Det blir åtminstone svårare för USA att klämma svenska Ericsson på pengar om de samtidigt själva riskerar att få punga ut med miljardtals dollar till Vietnamesiska veteraner och civila.

Roger Klang

https://sverigesradio.se/artikel/ericssons-vd-om-terroranklagelserna-vi-har-inte-gjort-nagonting

https://sverigesradio.se/artikel/svenska-experter-ska-hjalpa-att-identifiera-offer-fran-vietnamkriget

Kategorier: Defense, USA | Etiketter: , , | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: